POWERED BY
ALLRIDE NEWS

Čarolija davanja

Čarolija davanja

Poslovanje temeljimo na međusobnom povjerenju

Kao pouzdani partneri vaše mobilnosti, u dijelu dugoročnih i kratkoročnih najmova vozila te profesionalnog prijevoza, koje smo objedinili u jedan brend pod nazivom ALLRIDE Mobility Solutions, ponosni smo na brojna partnerstva i suradnje.

Poslovanje temeljimo na međusobnom povjerenju kako sa korisnicima naših usluga tako i sa partnerima i dobavljačima. Naše dugogodišnje partnerstvo s Večernjim listom donijelo nam je pregršt  novih kontakta i prekrasnu suradnju u vidu nagradnih natječaja kojima nastojimo iskazati zahvalnost vama, našim vjernim korisnicima.

Ove godine nagradili smo tako čitatelja Večernjeg lista s godinu dana besplatnog korištenja vozila Fiat Panda Young&Easy te iznosom od 6.000,00 kn na Petrol darovnoj kartici. Više o tome možete pročitati u našem članku RIDECAR i Večernji list, dok je prošlogodišnja nagrada bio Volkswagen e-up!, kojeg je osvojila draga Marija Anđelić. O njenom iskustvu vožnje ovog električnog automobila i sudjelovanja u nagradnoj igri pročitajte ovdje.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »