POWERED BY
ALLRIDE NEWS

Unapređenje usluge RENTEON sustavom

Unapređenje usluge RENTEON sustavom

Najbitniji segment poslovanja uvijek je zadovoljstvo naših korisnika

Odgovarajući na zahtjeve tržišta, kontinuirano ulažemo u razvoj novih rješenja, jačanje našeg tima stručnjaka, kao i u regionalno prisustvo naše tvrtke te usluga i servisa koje možemo ponuditi.

Aktivna suradnja s korisnicima, izvrsnost u rješavanju i najsloženijih problema te individualni pristup svakom korisniku jamstvo su kvalitete, pouzdanosti i uspjeha.

Vrijednosti na kojima temeljimo našu strategiju su stalno ulaganje, motivacija i usavršavanje naših zaposlenika, vrhunska kvaliteta usluge i zadovoljstvo korisnika naših usluga.

Naše poslovanje osuvremenili smo tako novom informatičkom opremom i RENTEON suvremenim informatičkim rješenjem, dok jednim od glavnih ciljeva smatramo neprekidno povećavanje tržišnog udjela, s naglaskom na postizanje još veće razine kvalitete usluga, temeljene na timskom radu, povjerenju, inovativnosti i prepoznatljivosti.

 

Posjetite naše poslovnice u Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku te odaberite vozilo koje u potpunosti odgovara vašim potrebama.  

 

U ALLRIDE mobilnom svijetu možete pronaći:

  1. Fokus na bitno;
  2. Učinkovitost;
  3. Jednostavnu komunikaciju.

ALLRIDE Mobility Solutions from ALLRIDE on Vimeo.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »